Temat: Kontener na gruz C3
Moderator: admin
• Strona 1 z 1
Kontener na gruz C3
Witam
Czy ktoś może już ma takowy kontener bądź jest zainteresowany złożeniem się na takowy ? Posiadam 4 worki gruzy i wypadałoby je w miarę szybko zutylizować a samemu koszt 400 zł. za 4 worki gruzu to dla mnie przesada zwłaszcza, że wypełniłbym go w 1/10.
Czy ktoś może już ma takowy kontener bądź jest zainteresowany złożeniem się na takowy ? Posiadam 4 worki gruzy i wypadałoby je w miarę szybko zutylizować a samemu koszt 400 zł. za 4 worki gruzu to dla mnie przesada zwłaszcza, że wypełniłbym go w 1/10.
- Arqsh
Re: Kontener na gruz C3
Hej
Ja sie moge złożyć
ale mam będę miał trochę więcej bo burzyłem dwie ścianki 
Ja sie moge złożyć
- AdamR
- Osiedle/Inwestycja: Ostoja Wilanów
http://www.autotrader.pl/wywoz-gruzu-w- ... 117353484/
ja mogę polecić tą firmę, a dokładnie jednego pana - nie dość że zabierają z mieszkania no nie są wcale drodzy: do 10 worków - 120zł, każdy kolejny 12 złotych.
ja mogę polecić tą firmę, a dokładnie jednego pana - nie dość że zabierają z mieszkania no nie są wcale drodzy: do 10 worków - 120zł, każdy kolejny 12 złotych.
-
Kasik30
Kasik30 Bardzo Ci dziękuje za informacje
Prawdopodobodnie skorzystam a może i się dogadam z sąsiadem skoro mam 4
To jeszcze kilka można by dorzucić i koszty się zmniejszy 
- Arqsh
Cieszę się że ma ogłam pomóc, sama się zastanawiałam co ztym począć a to okazało się najlepsze wyjście( teoretycznie worki powinny ważyć do okolo 50kg, ale moje napewno ważyły więcej i nic Pan nie powiedział)
-
Kasik30
Ja korzystalem chyba z tego samego goscia co Kasik30. Tak, jak napisane, bral po 12PLN od worka. Minimalna liczba workow, po ktora sie fatyguje to 10.
Pod koniec przyszlego tygodnia bede mial okolo 6 workow, wiec chetnie nawiaze wspolprace z kims, kto dopelni liczbe do 10 lub wiecej
PS. Przepraszam za brak polskich znakow - przypadlosc systemu...
Pod koniec przyszlego tygodnia bede mial okolo 6 workow, wiec chetnie nawiaze wspolprace z kims, kto dopelni liczbe do 10 lub wiecej
PS. Przepraszam za brak polskich znakow - przypadlosc systemu...
- PCet
Czy ktoś wie może do kogo należą te kontenery co stoją pod naszymi blokami np. zielony pomiędzy B5 i C3? Czy to są takie podstawione przez wspólnotę/zarządce czy to ktoś prywatnie sobie wynajął?? Mam 4 worki więc może mogłabym się do kogoś na osiedlku dorzucić??
-
_Madzik_
Mała aktualizacja. Teraz ten pan życzy sobie 200PLN za 10-15 worków. Rozwiązanie jest o tyle dobre, że nie trzeba sobie zawracać głowy zamawianiem kontenera i wynoszeniem 
Mój pierwszy post a ja się nawet nie przywitałem
Witam wszystkich i pozdrawiam z C3 - klatka J
Janusz
Mój pierwszy post a ja się nawet nie przywitałem
Witam wszystkich i pozdrawiam z C3 - klatka J
Janusz
-
Johny_Bravo
• Strona 1 z 1