Temat: Problem z wilgocią
Moderator: admin
• Strona 1 z 1
Problem z wilgocią
Witam
Czy ma może ktoś jakąś radę na zbierającą sie wodę na oknach, staje się to dość powoli sporym problem, rano w rogach okna pojawia sie lód dodatkow wywietrzniki w oknach zamarzają i nie spełaniają swojej roli
Czy ma może ktoś jakąś radę na zbierającą sie wodę na oknach, staje się to dość powoli sporym problem, rano w rogach okna pojawia sie lód dodatkow wywietrzniki w oknach zamarzają i nie spełaniają swojej roli
- AdamR
- Osiedle/Inwestycja: Ostoja Wilanów
Re: Problem z wilgocią
Taka woda też się będzie tworzyć jak masz okna z roletami. A na zwykłe takie zbieranie się wody wystarczyć powinno otwarcie jednego okna (o ile masz taką możliwość) wystarczy że je uchylisz i będzie ok.
-
edito
Hej
Dzieki za rade ale z uchyleniem okna to nie bardzo bo sie od razu robi zimno i strasznie wieje a rolet nie mam. Poza tym wilgotność w mieszkaniu to jakies 50%
Dzieki za rade ale z uchyleniem okna to nie bardzo bo sie od razu robi zimno i strasznie wieje a rolet nie mam. Poza tym wilgotność w mieszkaniu to jakies 50%
- AdamR
u mnie w ostatnich dniach niestety koło 20%, wietrzenie mieszkania też nie podnosi tej wilgotności. poza tym chyba zimą wietrzenie mieszkania jeszcze bardziej wysusza...
- Mariano
• Strona 1 z 1