Temat: Mieszkancy
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Mieszkancy
Witam wszystkich przyszlych wlascicieli mieszkan w tej inwestycji !
Dzieki uprzejmosci admina mamy juz nasza inwestycje na forum
Dzieki uprzejmosci admina mamy juz nasza inwestycje na forum
- Marcin3
- Osiedle/Inwestycja: ADMINIE dodaj MOJĄ!
Re: Mieszkancy
A gdzie jest Wasza inwestycja realnie na mapie? 
- sober
Realnie to jest to dziura w ziemi obok Dobrego Domu ( od strony Branickiego ) 
- Marcin3
Mieliśmy lofty, teraz w modzie ziemianki
Tak na serio - życzę spokojnych obserwacji kolejnych etapów budowy
Tak na serio - życzę spokojnych obserwacji kolejnych etapów budowy
- sober
Nie dziekuje
Ciekaw jestem jak to bedzie wygladalo :/
Za nim sie zdecydowalem to ogladalem wasze fora, z ktorych doznawalem mieszanych odczuc. No ale trzeba byc dobrej mysli ....
P.S.
No akurat nie lofty ale blisko
Ciekaw jestem jak to bedzie wygladalo :/
Za nim sie zdecydowalem to ogladalem wasze fora, z ktorych doznawalem mieszanych odczuc. No ale trzeba byc dobrej mysli ....
P.S.
No akurat nie lofty ale blisko
- Marcin3
Witam się grzecznie, z przyszłymi sąsiadami (tylko, żeby nie zapeszyć
)
Czekam niecierpliwie na makietę... wygląd ŚW ma odbiegać od DD -zmiana architektów myślę, że na korzyść wyszła -choćby okna -bardziej w typie Miasteczkowych, również okładziny elewacji.
Do stycznia już niedaleko hehe
Czekam niecierpliwie na makietę... wygląd ŚW ma odbiegać od DD -zmiana architektów myślę, że na korzyść wyszła -choćby okna -bardziej w typie Miasteczkowych, również okładziny elewacji.
Do stycznia już niedaleko hehe
- Ania_P
Jeżeli po sąsiedzku mogę coś poradzić, to proponuję nie sugerować się wizualizacją. To co macie zapisane w umowie jest wiążące. W DD tez na wizualizacjach wszystkie okna są brązowe od zewnątrz, a jakie są w rzeczywistości, każdy może zobaczyć sam. Co do okładzin na elewacji - tym bardziej, nie sugerujcie się tym co na pieknym "obrazku", tylko tym do czego zobowiązuje się deweloper w umowie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- magber
Dzieki za wskazowki 
Niestety musze Ci przyznac racje
Co to bedzie to zobczymy tak naprawde jak postawia budynek :/
Do tych drewnianych wstawek to mam mieszane uczucia. Jak bedzie kiepski material to moga tylko zepsuc wyglad. A dookola ladne budynki ( no moze oprocz DD - bez urazy ) wiec chociaz bedzie na co popatrzec z okna
Bylem ostatnio ogladac kilka z mieszkan w DD. Uklady sa ok. A jak reszta to sami lokatorzy wiedza... a i te ekrany na klatkach od licznikow dziwne :/
Bedzie ladnie jak zarosna plotki na parterze
Gdyby nie ta kolorystyka wejsc do klatek od patio to jeszcze by bylo lepiej.
pozdro..
Niestety musze Ci przyznac racje
Co to bedzie to zobczymy tak naprawde jak postawia budynek :/
Do tych drewnianych wstawek to mam mieszane uczucia. Jak bedzie kiepski material to moga tylko zepsuc wyglad. A dookola ladne budynki ( no moze oprocz DD - bez urazy ) wiec chociaz bedzie na co popatrzec z okna
Bylem ostatnio ogladac kilka z mieszkan w DD. Uklady sa ok. A jak reszta to sami lokatorzy wiedza... a i te ekrany na klatkach od licznikow dziwne :/
Bedzie ladnie jak zarosna plotki na parterze
Gdyby nie ta kolorystyka wejsc do klatek od patio to jeszcze by bylo lepiej.
pozdro..
- Marcin3
Marcin3 już kupiłeś mieszkanie czy po prostu pracujesz w Polnordzie? Bo tak się zastanawiam, kto przedstawia się jako sąsiad na etapie planów inwestycji (nawet gdy nie ma jeszcze jej wizualizacji)?
- loki2000
Podpisalem umowe miesiac temu. Zaplacilem pierwsza transze a faktury brak :/
No nic. poczekam do Swiat a pozniej zaczne sie dopominac. A co do planow i wizualizacji to troszeczke jest tutaj:
http://www.polnord.pl/polnord-pl-inform ... AWA&inw=24
Niestety Polnord zawsze z tym kulal w porownaniu chociazby do ostoi gdzie z przyjemnoscia ogladalem plany.
No nic. poczekam do Swiat a pozniej zaczne sie dopominac. A co do planow i wizualizacji to troszeczke jest tutaj:
http://www.polnord.pl/polnord-pl-inform ... AWA&inw=24
Niestety Polnord zawsze z tym kulal w porownaniu chociazby do ostoi gdzie z przyjemnoscia ogladalem plany.
- Marcin3
Ostoja to też polnord.
-
adad
- Osiedle/Inwestycja: Ostoja Wilanów
tylko ze fadesa-polnord, księgowa już pewnie nie ta sama... ale przegladajac liste mieszkan zauwazylem ze najwieksze to maja 80pare metrow i 4 pokoje... jak nic widac kryzys na rynku... szczerze to mam nadzieje ze ladnie sie sprzedadzą, klienci beda zadowoleni i kolejny kawałek MW wypieknieje (a przynajmniej zostanie uporzadkowany) ...
- loki2000
Zgadza sie, ze tu i tam jest Polnord ale biura sprzedazy nie maja nic wspolnego a nawet konkuruja ze soba. Stronki tez kto inny im prowadzi ( jak mi sie dobrze wydaje). Wiem, ze sam Polnord to ksiegowosc ma w Trojmiescie a Fadesa-Polnord to juz nie mam zielonego pojecia :/
Spis lokali w Srodmiesciu jest nie dokladny. Czesc wolnych mieszkan nie jest uwidoczniona a te co sprzedane, niektore nadal sa widoczne jako wolne. Istny bajzel. Jak Im zwracalem przy kupnie na to uwage to na poczatku stwierdzili, ze strona jest uaktualniana co tydzien a pozniej jak udowodnilem im nieprawidlowosci to powiedzieli ze sie temu przyjza. Poza tym poki co brak zastrzezen. Co do mieszkan to duzo mieli takich 2 pok po 40.9 m2. sporo juz podobno zarezerwowanych lub sprzedanych....
Spis lokali w Srodmiesciu jest nie dokladny. Czesc wolnych mieszkan nie jest uwidoczniona a te co sprzedane, niektore nadal sa widoczne jako wolne. Istny bajzel. Jak Im zwracalem przy kupnie na to uwage to na poczatku stwierdzili, ze strona jest uaktualniana co tydzien a pozniej jak udowodnilem im nieprawidlowosci to powiedzieli ze sie temu przyjza. Poza tym poki co brak zastrzezen. Co do mieszkan to duzo mieli takich 2 pok po 40.9 m2. sporo juz podobno zarezerwowanych lub sprzedanych....
- Marcin3
Witam serdecznie przyszłych sąsiadów
mam nadzieję że w niebawem będzie nas na tym forum coraz więcej.
Adi64
-
Adi64
O w koncu jakis sasiad
Tez mam taka nadzieje
Pozdrawiam
Tez mam taka nadzieje
Pozdrawiam
- Marcin3
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3