Temat: mały rudy piesek błąka się po misteczku wilanów, czerw obroż
• Strona 1 z 1
mały rudy piesek błąka się po misteczku wilanów, czerw obroż
Mały rudy piesek, chyba sunia, błąka się przestraszona po miasteczku. Widziano ją na Klimczaka jak biegła przestraszona w stronę Świątyni. Chyba się komuś zgubiła. Mała, ruda, dłuższa jak jamnik, krótkie łapki, oklapnięte uszka, ładny pyszczek. Ma czerwoną obróżkę, trochę dłuższą, bo jakby odstawała z boku.
- sober
Re: mały rudy piesek błąka się po misteczku wilanów, czerw o
piszcie co nowego!!!wspólnie może uda nam się odnaleźć właściciela. Ja jej nie widziałam jeszcze
ale swoją drogą masz jakieś szczęście do zwierząt, akcja z sunią mieszkającą przy kanałku też wyszła chyba od Ciebie...
ale swoją drogą masz jakieś szczęście do zwierząt, akcja z sunią mieszkającą przy kanałku też wyszła chyba od Ciebie...
Ktosik
- Ktosik
Tak, moja żona ma wyjątkowe szczęście do znajdowania bezbronnych, zagłodzonych i zagubionych stworzeń. Od tamtej pory nikt jej nie widział (psa, nie żony), pewnie trafiła bezpiecznie do właściciela 
- sober
mam nadzieję, żona ma podobnie jak ja, zawsze znajdę się w miejscu gdzie jest potrzebujące zwierzę, chyba one wiedzą kiedy wyjść...
Ktosik
- Ktosik
• Strona 1 z 1