Temat: Global Fitness już tylko dla dzieci.

Pisz o czym chcesz - na luzie lub poważnie...

Global Fitness już tylko dla dzieci.

Postautor: Grzegorz_klim10c » 27 gru 2011, 20:04

Od kilku lat co jakiś czas wykupuję karnet open w Global Fitness przy Sarmackiej.
Nie jest to mały wydatek - karnet kosztuje 250 zł, a klub jest bardzo słabo wyposażony.
Mam jednak do niego blisko - kilka kroków piechotą.
Global Fitness dysponuje małym basenem i do niedawna była to jego główna zaleta.
Kiedyś za cenę miesięcznego karnetu open można było popływać.
Obłożenie przed godz. 16-17 było niewielkie.
Obecnie dalej płacę 250 zł za karnet open, natomiast popływać udało mi się RAZ na przestrzeni dwóch miesięcy.
A to dlatego, że basen jest praktycznie codziennie, niemal bez przerwy, zajęty przez grupy dzieci.
Tu można zobaczyć grafik rezerwacji basenu: http://www.globalfitness.pl/grafik_zajec/wilanow
Rozumiem, że klub musi na siebie zarabiać.
Biorąc jednak pod uwagę dość wygórowane ceny karnetów - praktyczne pozbawienie klientów możliwości korzystania z basenu nie jest w porządku.
Polityka właścicieli klubu wydaje mi się dziwna.
Skoro basen jest już tylko dla zorganizowanych grup dzieci - należałoby obniżyć (i to znacznie) cenę karnetu.
Osobiście czuję się "zrobiony w balona" i raczej nie wykupię już więcej karnetu w tym klubie.
A co Wy o tym sądzicie?
Korzystacie z Global Fitness?
Grzegorz_klim10c

Osiedle/Inwestycja: Królowa Marysieńka

Re: Global Fitness już tylko dla dzieci.

Postautor: kkaliber44 » 28 gru 2011, 0:17

Ja nie korzystam z Global FItness - za maly, za slabo wyposazony. Jezdze na silke do centrum.

Dobry interes zrobi ten, kto otworzy pierwsza fajna silownie w Miasteczku Wilanow.
kkaliber44

Re: Global Fitness już tylko dla dzieci.

Postautor: deps » 28 gru 2011, 2:01

Ja mam identycznie odczucie, dodam jeszcze jako uczęszczająca na zajęcia fitness to sala jest mała, pomimo klimatyzacji jest tam i gorąco i śmierdząco niestety , zero komfortu ćwiczeń, a cena dokładnie wygórowana ...
Awatar użytkownikadeps

Wróć do Pogadanki