Temat: PRZEDSZKOLE w Wilanowie
Przywatny żłobek / przedszkole ?
Witam serdecznie
Planuje otwarcie oddziału sieci prywatnych żłobko - przedszkoli dla dzieci w wieku 1,5 -5 lat w Wilanowie.
Chce wiedzieć co mieszkańcy o tym sądzą. Czy jest waszym zdaniem zapotrzebowanie na takie miejsce? Jakbyście to widzieli i na co chcielibyście mieć położony nacisk w takim przedsięwzięciu.
Za każdą uwagę będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Planuje otwarcie oddziału sieci prywatnych żłobko - przedszkoli dla dzieci w wieku 1,5 -5 lat w Wilanowie.
Chce wiedzieć co mieszkańcy o tym sądzą. Czy jest waszym zdaniem zapotrzebowanie na takie miejsce? Jakbyście to widzieli i na co chcielibyście mieć położony nacisk w takim przedsięwzięciu.
Za każdą uwagę będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
- krisss
Sądząc po liczbie dzieci w tym wieku w okolicy nie wiem czy jeden taki ośrodek wystarczy... Przydałoby się coś na kształt Edukado (www.edukado.pl) i klubu KOKO (www.migowy.pl).
- Maria
Re: Przywatny żłobek / przedszkole ?
krisss pisze:Planuje otwarcie oddziału sieci prywatnych żłobko - przedszkoli dla dzieci w wieku 1,5 -5 lat w Wilanowie.
Chce wiedzieć co mieszkańcy o tym sądzą. Czy jest waszym zdaniem zapotrzebowanie na takie miejsce?
Zapotrzebowanie na pewno będzie spore (przynajmniej w moim przypadku) - pod warunkiem, że "wilanowska" cena nie skusi nas do wożenia dzieci w jakieś bardziej przystępne cenowo dzielnice
- konkus
Pewnie również bylibyśmy zainteresowani, ale nie ukrywam, że cena będzie istotnym czynnikiem przy wyborze placówki.
-
Agnieszka Guryn
krisss pisze:Jakbyście to widzieli i na co chcielibyście mieć położony nacisk w takim przedsięwzięciu.
Interesującą opcją byłoby przedszkole/żłobek "na godziny". Żeby można było zostawić tam dziecko powiedzmy 3 razy w tygodniu po 4 godziny.
- konkus
To byłaby super możliwość.
- Maria
Nowe Przedszkole w Wilanowie DNI OTWARTE!!
Witam,
Otwieramy nowe przedszkole ciach/Pohor. w dniach 26-28 Sierpnia w godzinach 10:00 - 13:00 organizujemy dni otwarte, aby można zapoznać się z przedszkolem. Bardzo gorąco zapraszamy na naszą strona aby zapoznać się z naszym przedszkolem i szczegółami dni otwartych.
http:// ciach/Pohor. A na reklamę zapraszam tutaj
Otwieramy nowe przedszkole ciach/Pohor. w dniach 26-28 Sierpnia w godzinach 10:00 - 13:00 organizujemy dni otwarte, aby można zapoznać się z przedszkolem. Bardzo gorąco zapraszamy na naszą strona aby zapoznać się z naszym przedszkolem i szczegółami dni otwartych.
http:// ciach/Pohor. A na reklamę zapraszam tutaj
- olej22
przedszkole w Wilanowie?
Chcemy naszego malucha poslac do przedszkola w Wilanowie, pewnie w przyszlym roku ale chyba juz czas sie zaczac przymierzac.
Stad moje pytanie - gdzie posylacie dzieci, jakie przedszkola polecacie??
Stad moje pytanie - gdzie posylacie dzieci, jakie przedszkola polecacie??
- dominiar
Re: przedszkole w Wilanowie?
Mamą nie jestem, ale ciocią owszem
Moja siostra wybrała dla córeczki Magic Fish, na Królewicza Jakuba.
Jest mega zadowolona z atmosfery, opieki Pań, zajęć dodatkowych i jedzenia.
Więc chyba mogę polecić
pozdrawiam
a.
Moja siostra wybrała dla córeczki Magic Fish, na Królewicza Jakuba.
Jest mega zadowolona z atmosfery, opieki Pań, zajęć dodatkowych i jedzenia.
Więc chyba mogę polecić
pozdrawiam
a.
- an_ka
PRZEDSZKOLE w Wilanowie
Cześć,
Czy ktoś może polecić przedszkole na terenie Miasteczka lub w okolicy? Z tego, co wiem publiczne na Wilanowie są tylko 2 i pewnie z dostaniem się nie jest łatwo.
Będę wdzięczna za informacje czy to o przedszkolach publicznych czy o innych. Które polecacie i dlaczego?
Czy ktoś może polecić przedszkole na terenie Miasteczka lub w okolicy? Z tego, co wiem publiczne na Wilanowie są tylko 2 i pewnie z dostaniem się nie jest łatwo.
Będę wdzięczna za informacje czy to o przedszkolach publicznych czy o innych. Które polecacie i dlaczego?
- Rudy
Re: Przedszkole na Wilanowie - ktoś poleci?
Przedszkola publiczne są 3 (nowe przy Sytej otwarte od września). W tym roku przyjęto zdaje się wszystkie chętne dzieci z dzielnicy. Dobrą opinię ma przedszkole przy Gubinowskiej (chociaż jest duże, bo na 250 dzieci) - z dużym i nowym placem zabaw.
- Rakowska
Re: Przedszkole na Wilanowie - ktoś poleci?
Hej!
mojej kolezanki synkiem ostatnio zajmowala sie taka mloda dziewczyna- otworzyla klub malucha motylek- jakos tak sie nazywa- nie znam adresu ale w necie ma strone podobno
co prawda na kilka dni tylko, bo opiekunka byla chora, ale mowila ze babka konkretna jest i mila. sama sie zastanawiam bo widze, ze mama juz nie radzi sobie z 2ka dzieci.
pozdrawiamy cala rodzinka:)
mojej kolezanki synkiem ostatnio zajmowala sie taka mloda dziewczyna- otworzyla klub malucha motylek- jakos tak sie nazywa- nie znam adresu ale w necie ma strone podobno
co prawda na kilka dni tylko, bo opiekunka byla chora, ale mowila ze babka konkretna jest i mila. sama sie zastanawiam bo widze, ze mama juz nie radzi sobie z 2ka dzieci.
pozdrawiamy cala rodzinka:)
zapach lawendy mmmmmm...
- nowinka