Temat: Awaria magistrali SPEC w Wilanowie
• Strona 1 z 1
Awaria magistrali SPEC w Wilanowie
Witam, dzisiejszej nocy (2012-01-28) miała miejsce awaria głównej magistrali SPEC w Wilanowie. Skutkiem awarii jest niestety brak ciepłej wody oraz brak ogrzewania. Z informacji uzyskanych przez Lux-Dom wynika, że awaria powinna zostać usunięta do wieczora.
Awaria dotknęła nieruchomości przy Al. Wilanowskiej, Al. Rzeczypospolitej, ulic Klimczaka, Sarmackiej, Kazachskiej i Rycerstwa Polskiego.
Awaria dotknęła nieruchomości przy Al. Wilanowskiej, Al. Rzeczypospolitej, ulic Klimczaka, Sarmackiej, Kazachskiej i Rycerstwa Polskiego.
-
Lux-Dom
Re: Awaria magistrali SPEC w Wilanowie
...i przy ul. Branickiego
- ef-ka
czy może mi ktoś wyjaśnić pewną kwestię :
kilka tygodni temu nie było ciepłej wody u mnie w mieszkaniu ( Królewskie Przedmieście II, al. Rzeczypospolitej 2) . Zadzwoniłem do SPEC-u , gdzie zostałem odesłany z kwitkiem , bo " inwestycja nie ma podpisanej umowy ze SPEC - w razie awarii proszę się kontaktować z administracją"..
dzisiaj się dowiaduję ,że awaria SPEC-u paraliżuje cały Wilanów...
?
nie za bardzo wiem , o co to u chodzi..
kilka tygodni temu nie było ciepłej wody u mnie w mieszkaniu ( Królewskie Przedmieście II, al. Rzeczypospolitej 2) . Zadzwoniłem do SPEC-u , gdzie zostałem odesłany z kwitkiem , bo " inwestycja nie ma podpisanej umowy ze SPEC - w razie awarii proszę się kontaktować z administracją"..
dzisiaj się dowiaduję ,że awaria SPEC-u paraliżuje cały Wilanów...
?
nie za bardzo wiem , o co to u chodzi..
-
miki
Przed chwilą dzwoniłam do SPECU. Ponoć to bardzo poważna awaria i naprawią póżnym wieczorem... 
-
Gaduła
Na Sarmackiej 28B jest już ciepła woda
Mam nadzieję, że nie chwilowo, ale już na stałe...
- sprzemek
Właśnie dzwonił portier: "Ciepło będzie późną nocą" :/
leaderfox87
- leaderfox87
- Osiedle/Inwestycja: Royal Axis
• Strona 1 z 1