Temat: Zasypywane miejsca parkingowe przy KP??!!
• Strona 1 z 1
Zasypywane miejsca parkingowe przy KP??!!
Drodzy sąsiedzi,
czy wiecie co legło u podstaw decyzji o zasypywaniu ziemią i ogradzaniu krawężnikami miejsc parkingowych przy Królewskim Przedmieściu?? Naliczyłem kilka takich miejsc:
- 1 miejsce przy ul.Sarmackiej, zaraz przy uliczce prowadzącej do garazy podziemnych,
- 2-3 miejsca przy ul. Herbu Korczak przy wejściu do klatki schodowej, przy której było biuro podróży,
- 1 miejsce przy ul. Herbu Korczak na wysokości kanciapy ochrony.
Nie dość, ze miejsca parkingowe wokół KP są wogóle jak na warunki MW ewenementem, to zaczynają komus przeszkadzać? Nie wspominam o jakosci wykonanych prac - zenada. Nieopatrznie pozostawione auto (!) przy jednej z tych "inwestycji" zostało całe zasmarkane pyłem po przycinaniu krawężnika szlifierką... gratuluje pomysłowości wykonawcy...
czy wiecie co legło u podstaw decyzji o zasypywaniu ziemią i ogradzaniu krawężnikami miejsc parkingowych przy Królewskim Przedmieściu?? Naliczyłem kilka takich miejsc:
- 1 miejsce przy ul.Sarmackiej, zaraz przy uliczce prowadzącej do garazy podziemnych,
- 2-3 miejsca przy ul. Herbu Korczak przy wejściu do klatki schodowej, przy której było biuro podróży,
- 1 miejsce przy ul. Herbu Korczak na wysokości kanciapy ochrony.
Nie dość, ze miejsca parkingowe wokół KP są wogóle jak na warunki MW ewenementem, to zaczynają komus przeszkadzać? Nie wspominam o jakosci wykonanych prac - zenada. Nieopatrznie pozostawione auto (!) przy jednej z tych "inwestycji" zostało całe zasmarkane pyłem po przycinaniu krawężnika szlifierką... gratuluje pomysłowości wykonawcy...
C-5
- bierute
Re: Zasypywane miejsca parkingowe przy KP??!!
Minął rok... śmiech mnie ogarnia, bo nikt się tematem nie zainteresował... W miasteczku Wilanów, które cierpi na notoryczny brak miejsc parkingowych...
Zatem dobrze, podam Zarządowi temat na tacy PO RAZ DRUGI:
Zdjęcia dwóch z trzech miejsc, w których zasypane sa miejsca parkingowe (trzecim miejscem jest wschodnia strona osiedla - przy ul.Sarmackiej):

CZY KTOŚ MOŻE NAPISAĆ CHOC SŁOWO????
Zatem dobrze, podam Zarządowi temat na tacy PO RAZ DRUGI:
Zdjęcia dwóch z trzech miejsc, w których zasypane sa miejsca parkingowe (trzecim miejscem jest wschodnia strona osiedla - przy ul.Sarmackiej):

CZY KTOŚ MOŻE NAPISAĆ CHOC SŁOWO????
C-5
- bierute
Mogę. Debilizm, ale tym razem nie do kwadratu tylko sześcianu. Też się nad tym zastanawiałem; podejrzewam, że osoba która podjęła tą decyzję ma w głowie dodatkowy zbiornik na mocz lub kał. To trzeba było by sprawdzić chirurgicznie, nacinając głowę czymkolwiek. Ale trzeba było by znać tożsamość Klienta i poprosić o zgodę. I ot cała prawda.
- KRISS
Zapomniałem dodać; prawdopodobnie miejsca garażowe im nie schodzą (nie dziwię się zresztą) ponieważ za kawałek betonu żądają astronomicznych kwot. Poza tym, jak zauważyliście jakość wykonania posadzki w garażu jest tragiczna. wszystko pęka, rozpada się.... żenada. To osiedle powinno się nazywać "Żulerska osada"- to by pasowało do sposobu wykonania.....
Wracając do tematu; garaże nie schodzą, najlepiej zamurować miejsca przed blokiem i zasadzić trawę. Gratuluję decydentom pomysłu !!!!!!! Oby tak dalej. Zamurujcie wszystko i posadzcie bratki.
Wracając do tematu; garaże nie schodzą, najlepiej zamurować miejsca przed blokiem i zasadzić trawę. Gratuluję decydentom pomysłu !!!!!!! Oby tak dalej. Zamurujcie wszystko i posadzcie bratki.
- KRISS
• Strona 1 z 1