Temat: Uwaga przyszli mieszkancy wazne!!!

Uwaga przyszli mieszkancy wazne!!!

Postautor: wilanowone » 22 lip 2008, 23:14

Witam!Posiadam 2 mieszkania po 91m2 jedno jest w klatce A a drugie w klatce H. Problem dotyczy wszystkich mieszkancow klatki H ktorzy posiadaja mieszkanie o tej powierzchni. Ostatnio odwiedzilem plac budowy i ku mojemu zdziwieniu w moim mieszkaniu w klatce H w wiekszej lazience na podlodze idzie olbrzymia rura do wc o srednicy ponad 10cm , zaczyna sie od miejsca w ktorym na planach takich samych mieszkan sa wc tylko na klatce A czyli zaczyna sie przy umywalce i idzie wzdluz sciany na wierzchu!!(zainteresowanym przesle zdjecia) i konczy sie w miejscu gdzie jest na planie wc czyli przy pralce. Dlaczego w klatce A takie samo mieszkanie posiada wc na scianie przy umywalce i nie ma tej okropnej rury przeciez to jest zgroza i robienie debili z klientow!!!! Ponadto przy podpisywaniu umowy zaciekawila mnie ta sprawa lecz Pani "architekt" powiedzila ,ze rura bedzie schowana napewno w scianie co swiadczy o totalnym braku znajomosci tematu ,poniewaz scianki dzialowe maja mniejsza grubosc od tej rury... Mam zamiar poruszyc ta sprawe wyzej , poniewaz cala zgraja panienek ktore tam pracuje jest poprostu bezszczelna i chamska w stosunku do klienta. Pozdrawiam i czekam na spostrzezenia innych osob ktore posiadaja mieszkanie w klatce H o pow 91m2.
wilanowone

Postautor: cheatah » 25 sie 2008, 13:25

pls powiedz ze sprzedaz to mieszkanie w klatce H i nie bedziemy sasiadami
cheatah

Postautor: wilanowone » 10 wrz 2008, 9:53

Bardzo chetnie to zrobie tylko teraz nie znajde frajera na kupno mieszkania na tym zadupiu, to byl moj zyciowy blad ale mam nadzieje ze dlugotam nie pomieszkam. Pozdrawiam mam nadzieje nie doszla sasiadke i radze patrzec dokladnie przy odbiorze mieszkania....
wilanowone

Wróć do Wilanów ONE