Temat: Keen Property
• Strona 1 z 1
Sasiedzi
Witam szanownych sasiadow
Mam pytanie odnosnie oferty wykanczania mieszkan przez firme Keen Property - czy wiecie cos w tym temacie? Moze ktos ma doswiadczenie z tego typu firmami i sie podzieli takowym na forum - czy jest to w miare oplacalne - czy warto placic za luksus nie zawracania sobie glowy wykonczeniem?
Zna ktos moze architekta do wnetrza dobrego i niedrogiego ?
pozdrawiam i milego dnia zycze
Mam pytanie odnosnie oferty wykanczania mieszkan przez firme Keen Property - czy wiecie cos w tym temacie? Moze ktos ma doswiadczenie z tego typu firmami i sie podzieli takowym na forum - czy jest to w miare oplacalne - czy warto placic za luksus nie zawracania sobie glowy wykonczeniem?
Zna ktos moze architekta do wnetrza dobrego i niedrogiego ?
pozdrawiam i milego dnia zycze
- Bart
wykonczenie
Wydaje mnie sie ze oferta Keen Property bedzie stosunkowo drogą. Dostałam wstępny katalog od Developera, ale nie powala mnie to co przygotowali. Niestety sama szukam kogoś kto przygotowałby aranżację i wykończenie wnętrz oraz dopilnował ekipy, ale nie jest to łatwe.
Mam znajomą która jest architektem wnętrz i jak większość z nich bierze ok. 110-120 zł za m2, poki co, dla mnie to duzo...
Chętnie skorzystałabym też z kogoś tańszego...:-)
Pozdrawiam
Agnieszka
Mam znajomą która jest architektem wnętrz i jak większość z nich bierze ok. 110-120 zł za m2, poki co, dla mnie to duzo...
Chętnie skorzystałabym też z kogoś tańszego...:-)
Pozdrawiam
Agnieszka
- agaplzal
Keen Property
Czy ktoś z Was może korzystał już z usług tej firmy? Polecacie wykończenie mieszkania przez nich. Jak wygląda to cenowo?
- stokrotka
keen property partners
z uslug keen property partners korzystala moja przyjaciolka, urzadzili jej mieszkanie.widzialam je-jest sliczne.i w ogole profesjonalnie podchodza do sprawy, takze w jej imieniu moge polecic.sama tez sie zastanawiam, czy im nie zlecic urzadzenia mojego gniazdka, ale na razie jestem zbyt zajeta.
pozdrawiam:)
- maria29
ja raczej tez nie polecam, bylam zainteresowana ich oferta ok 1 rok temu. Pisalam dwukrotnie do nich maile z zapytaniem i zostalam kompletnie zignorowana, dopiero po zwroceniu uwagi deweloperowi wyslano mi odpowiedz. Po za tym uwazam ze sa jednak zbyt drodzy( mam pelna oferta ktora niedawno dostalam znowu). A poczta pantoflowa dowiedzialam sie ze chyba deweloper prowadzi rozmowy z firma duzo tansza, ktora mialaby wykonczac mieszkania w bud A2, wiec moze warto podrazyc temat....
- czekoladka
witam. ja też miałem przyjemność współpracować z działem aranżacji wnętrz, już jakiś czas temu, i jestem bardzo zadowolony. a ceny, cóż, jakbym chciał się urządzić tanio, to bym kupił meble w hipermarkecie i zadzwonił po jakiegoś pana Zenka, żeby mi je sklecił. tylko, że ani pan Zenek ani hipermarket nie dają mi gwarancji, że meble będą najwyższej jakości i dobrze zmontowane. a takie firmy jak keen property dają gwarancję, że nawet jak coś odpadnie, to przyjdą i naprawią. moim zdaniem narzekanie na ceny jest trochę nie na miejscu.jak ktoś chce tanio, to urządza sobie mieszkanie sam.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
- Andrzej X.S.
nic mi do tego... to nie moja inwestycja, ale (tak patrząc z boku) czemu jedyne osoby chwalące Keen Property to osoby które rejestrują się na forum 5 min. przed napisaniem swojego posta i jest to ich pierwszy post... o osoby z negatywną opinią mają już pewną historię aktywności na forum... ?
... pewnie jestem WIELKIM błędzie, ale wygląda mi to od-czerniaący PR samego Keen Property... ale to tylko poszlaki... i ja zazwyczaj widzę wszędzie spiski
maria29 pisze:maria29, dołączył(a): 2009-03-09 11:32, Posty: 1
Wysłany: 2009-03-09 11:39
z uslug keen property partners korzystala moja przyjaciolka, urzadzili jej mieszkanie.widzialam je-jest sliczne.i w ogole profesjonalnie podchodza do sprawy, takze w jej imieniu moge polecic.sama tez sie zastanawiam, czy im nie zlecic urzadzenia mojego gniazdka, ale na razie jestem zbyt zajeta.
Andrzej X.S. pisze:Andrzej X.S., dołączył(a): 2009-03-10 14:41 Posty: 1
Wysłany: 2009-03-10 14:50
witam. ja też miałem przyjemność współpracować z działem aranżacji wnętrz, już jakiś czas temu, i jestem bardzo zadowolony. a ceny, cóż, jakbym chciał się urządzić tanio, to bym kupił meble w hipermarkecie i zadzwonił po jakiegoś pana Zenka, żeby mi je sklecił. tylko, że ani pan Zenek ani hipermarket nie dają mi gwarancji, że meble będą najwyższej jakości i dobrze zmontowane. a takie firmy jak keen property dają gwarancję, że nawet jak coś odpadnie, to przyjdą i naprawią. moim zdaniem narzekanie na ceny jest trochę nie na miejscu.jak ktoś chce tanio, to urządza sobie mieszkanie sam.
pozdrawiam.
... pewnie jestem WIELKIM błędzie, ale wygląda mi to od-czerniaący PR samego Keen Property... ale to tylko poszlaki... i ja zazwyczaj widzę wszędzie spiski
- Gringo
marketing szeptany keen-u, prawda jest taka, że to partacze, u znajomego na ursynku wielokrotnie poprawiali mieszkanie, dopiero po interwencji u właściciela zrobili porządnie, normalna, nie różniąca się od innych ekipa - tylko z lepszym pr-em, jak nie przypilnujesz to nie zrobią tak jak należy
a te posty to żenada, tak samo jak poziom ich pracy
a te posty to żenada, tak samo jak poziom ich pracy
- Mast
Gringo pisze:osoby które rejestrują się na forum 5 min. przed napisaniem swojego posta i jest to ich pierwszy post...
Czasami jest tak, że użytkownik "gość" (a takich jest bardzo wiele, można zerknąć w godzinach szczytu TUTAJ ) czyta sobie i czyta forum i może tak czytać do końca świata - nie musi się rejestrować.
Ale nagle przychodzi moment, że może i chce powiedzieć coś od siebie, bo akurat podpasował mu temat. I wtedy się rejestruje. Zaraz potem pisze posta.
Także proszę nie wyrokować o takich osobach tylko na podstawie sytuacji opisanych przez Gringo.
Co nie znaczy, że czasem właśnie tak jest ...
-
Pohor
- admin
ooo, nie sądziłem, że moja wypowiedź wywoła takie poruszenie na forum...
swoją drogą, gdybym napisał o nich negatywnie, to na pewno nikt by nawet nie pomyślał,że mógłbym być podstawiony przez ich konkurencję. a tak przecież mogłoby być. zwłaszcza, że ktoś tu o rozmowach z konkurencją coś wspominał. dlaczego więc jeśli ktoś kogoś chwali, to od razu jest posądzany o zagrywki marketingowe?
naprawdę, nie dajmy się zwariować.
a ekipę z keen property polecam, bo mam do tego prawo.
pozdrawiam i zalecam więcej luzu
swoją drogą, gdybym napisał o nich negatywnie, to na pewno nikt by nawet nie pomyślał,że mógłbym być podstawiony przez ich konkurencję. a tak przecież mogłoby być. zwłaszcza, że ktoś tu o rozmowach z konkurencją coś wspominał. dlaczego więc jeśli ktoś kogoś chwali, to od razu jest posądzany o zagrywki marketingowe?
naprawdę, nie dajmy się zwariować.
a ekipę z keen property polecam, bo mam do tego prawo.
pozdrawiam i zalecam więcej luzu
- Andrzej X.S.
• Strona 1 z 1