Temat: Keen Property

Sasiedzi

Postautor: Bart » 02 lut 2008, 14:45

Witam szanownych sasiadow

Mam pytanie odnosnie oferty wykanczania mieszkan przez firme Keen Property - czy wiecie cos w tym temacie? Moze ktos ma doswiadczenie z tego typu firmami i sie podzieli takowym na forum - czy jest to w miare oplacalne - czy warto placic za luksus nie zawracania sobie glowy wykonczeniem?

Zna ktos moze architekta do wnetrza dobrego i niedrogiego ? ;)

pozdrawiam i milego dnia zycze
Bart

wykonczenie

Postautor: agaplzal » 04 lut 2008, 9:07

Wydaje mnie sie ze oferta Keen Property bedzie stosunkowo drogą. Dostałam wstępny katalog od Developera, ale nie powala mnie to co przygotowali. Niestety sama szukam kogoś kto przygotowałby aranżację i wykończenie wnętrz oraz dopilnował ekipy, ale nie jest to łatwe.
Mam znajomą która jest architektem wnętrz i jak większość z nich bierze ok. 110-120 zł za m2, poki co, dla mnie to duzo...
Chętnie skorzystałabym też z kogoś tańszego...:-)
Pozdrawiam
Agnieszka
agaplzal

Keen Property

Postautor: stokrotka » 14 wrz 2008, 11:00

Czy ktoś z Was może korzystał już z usług tej firmy? Polecacie wykończenie mieszkania przez nich. Jak wygląda to cenowo?
stokrotka

keen property partners

Postautor: maria29 » 09 mar 2009, 12:39

z uslug keen property partners korzystala moja przyjaciolka, urzadzili jej mieszkanie.widzialam je-jest sliczne.i w ogole profesjonalnie podchodza do sprawy, takze w jej imieniu moge polecic.sama tez sie zastanawiam, czy im nie zlecic urzadzenia mojego gniazdka, ale na razie jestem zbyt zajeta.
pozdrawiam:)
maria29

Postautor: Kamila_W » 09 mar 2009, 19:04

A mi jedna z pań od dewelopera powiedziała, że nie poleca Keen Property. I dodała: „Na razie nie mogę podpisać się pod standardem ich pracy”. Żadnych innych opinii nie znam niestety
Kamilka
Kamila_W

Postautor: czekoladka » 09 mar 2009, 22:15

ja raczej tez nie polecam, bylam zainteresowana ich oferta ok 1 rok temu. Pisalam dwukrotnie do nich maile z zapytaniem i zostalam kompletnie zignorowana, dopiero po zwroceniu uwagi deweloperowi wyslano mi odpowiedz. Po za tym uwazam ze sa jednak zbyt drodzy( mam pelna oferta ktora niedawno dostalam znowu). A poczta pantoflowa dowiedzialam sie ze chyba deweloper prowadzi rozmowy z firma duzo tansza, ktora mialaby wykonczac mieszkania w bud A2, wiec moze warto podrazyc temat....
czekoladka

Postautor: Andrzej X.S. » 10 mar 2009, 15:50

witam. ja też miałem przyjemność współpracować z działem aranżacji wnętrz, już jakiś czas temu, i jestem bardzo zadowolony. a ceny, cóż, jakbym chciał się urządzić tanio, to bym kupił meble w hipermarkecie i zadzwonił po jakiegoś pana Zenka, żeby mi je sklecił. tylko, że ani pan Zenek ani hipermarket nie dają mi gwarancji, że meble będą najwyższej jakości i dobrze zmontowane. a takie firmy jak keen property dają gwarancję, że nawet jak coś odpadnie, to przyjdą i naprawią. moim zdaniem narzekanie na ceny jest trochę nie na miejscu.jak ktoś chce tanio, to urządza sobie mieszkanie sam.
pozdrawiam.
Andrzej X.S.

Postautor: Gringo » 10 mar 2009, 20:56

nic mi do tego... to nie moja inwestycja, ale (tak patrząc z boku) czemu jedyne osoby chwalące Keen Property to osoby które rejestrują się na forum 5 min. przed napisaniem swojego posta i jest to ich pierwszy post... o osoby z negatywną opinią mają już pewną historię aktywności na forum... ?

maria29 pisze:maria29, dołączył(a): 2009-03-09 11:32, Posty: 1
Wysłany: 2009-03-09 11:39

z uslug keen property partners korzystala moja przyjaciolka, urzadzili jej mieszkanie.widzialam je-jest sliczne.i w ogole profesjonalnie podchodza do sprawy, takze w jej imieniu moge polecic.sama tez sie zastanawiam, czy im nie zlecic urzadzenia mojego gniazdka, ale na razie jestem zbyt zajeta.
pozdrawiam:)

Andrzej X.S. pisze:Andrzej X.S., dołączył(a): 2009-03-10 14:41 Posty: 1
Wysłany: 2009-03-10 14:50

witam. ja też miałem przyjemność współpracować z działem aranżacji wnętrz, już jakiś czas temu, i jestem bardzo zadowolony. a ceny, cóż, jakbym chciał się urządzić tanio, to bym kupił meble w hipermarkecie i zadzwonił po jakiegoś pana Zenka, żeby mi je sklecił. tylko, że ani pan Zenek ani hipermarket nie dają mi gwarancji, że meble będą najwyższej jakości i dobrze zmontowane. a takie firmy jak keen property dają gwarancję, że nawet jak coś odpadnie, to przyjdą i naprawią. moim zdaniem narzekanie na ceny jest trochę nie na miejscu.jak ktoś chce tanio, to urządza sobie mieszkanie sam.
pozdrawiam.

... pewnie jestem WIELKIM błędzie, ale wygląda mi to od-czerniaący PR samego Keen Property... ale to tylko poszlaki... i ja zazwyczaj widzę wszędzie spiski ;)
Gringo

Postautor: Mast » 10 mar 2009, 21:45

marketing szeptany keen-u, prawda jest taka, że to partacze, u znajomego na ursynku wielokrotnie poprawiali mieszkanie, dopiero po interwencji u właściciela zrobili porządnie, normalna, nie różniąca się od innych ekipa - tylko z lepszym pr-em, jak nie przypilnujesz to nie zrobią tak jak należy

a te posty to żenada, tak samo jak poziom ich pracy
Mast

Postautor: cheatah » 10 mar 2009, 23:05

Gringo, cos w tym jest co piszesz :). Watek a propo Mill-younu i PR tez ciekawy :)
cheatah

Postautor: Pohor » 10 mar 2009, 23:32

Gringo pisze:osoby które rejestrują się na forum 5 min. przed napisaniem swojego posta i jest to ich pierwszy post...

Czasami jest tak, że użytkownik "gość" (a takich jest bardzo wiele, można zerknąć w godzinach szczytu TUTAJ ) czyta sobie i czyta forum i może tak czytać do końca świata - nie musi się rejestrować.
Ale nagle przychodzi moment, że może i chce powiedzieć coś od siebie, bo akurat podpasował mu temat. I wtedy się rejestruje. Zaraz potem pisze posta.
Także proszę nie wyrokować o takich osobach tylko na podstawie sytuacji opisanych przez Gringo.
Co nie znaczy, że czasem właśnie tak jest ... ;)
Awatar użytkownikaPohor
admin

Postautor: Andrzej X.S. » 11 mar 2009, 17:49

ooo, nie sądziłem, że moja wypowiedź wywoła takie poruszenie na forum...
swoją drogą, gdybym napisał o nich negatywnie, to na pewno nikt by nawet nie pomyślał,że mógłbym być podstawiony przez ich konkurencję. a tak przecież mogłoby być. zwłaszcza, że ktoś tu o rozmowach z konkurencją coś wspominał. dlaczego więc jeśli ktoś kogoś chwali, to od razu jest posądzany o zagrywki marketingowe?
naprawdę, nie dajmy się zwariować.
a ekipę z keen property polecam, bo mam do tego prawo.
pozdrawiam i zalecam więcej luzu :)
Andrzej X.S.

Wróć do Wilanów ONE