Temat: Spadajace ceny mieszkan
• Strona 1 z 1
Spadajace ceny mieszkan
Witam tak jak w temacie czy myslicie ze mozna cos jeszcze urwac z ceny przed odbiorem???? Jednak jak by nie patrzyc to ceny w okolicy spadly wyraznie i raczej beda spadac... Ma ktos jakas opinie na ten temat.Pozdrawiam
- wilanowone
Jezeli podpisaliscie juz umowe, to watpie... Raczej uwazam to za niemozliwe. Niestety! Nie w Polsce, tu sie takie rzeczy raczej nie dzieja... Ale zapytac warto! Zycze powodzenia i twardych negocjacji... 
ticino - jedno z najpiekniejszych miejsc na swiecie! Film: The Beach (Niebianska plaza, r. 2000), czyli zycie mojich marzen w Warszawie... Mogla byc Ibiza albo Tajlandia ale wybralem Wawe... Warsaw, till i die... (1944)
-
arthuro
Re: Spadajace ceny mieszkan
Witam może ktoś wie dlaczego w budynku A1 w inwestycji Wilanów one nadal jest dośc spora liczba wolnych mieszkań , przecież budynek był oddany do uzytku w 2007 roku?? : pozdrawiam
- joanna1187
Sam jestem ciekaw tego fenomenu, znajomi byli tam ogladac mieszkania i wlasciciele troche
zachowywali sie jakby byl tam jakis spoooorawy feler ...
zachowywali sie jakby byl tam jakis spoooorawy feler ...
-
azjia
Witam jaki feler, nie pojmuję, oglądałam tam mieszkania bardzo mi się podobały, i planuje zakup sprawdziłam dewelopera księgę KRS widać wszystko w porządku, oglądałam tez w inwestycji WILLA BIANCA, ale o wiele ciekawsze w Wilanów one,więc nie wiem co może być nie tak pewnie wszystko ok( mam nadzieję) KW budynek posiada, akty notarialne mieszkańcy mają ( tak wynika z forum) więc może ktoś mnie oświeci?? czy ja przesadzam?? pozdrawiam i proszeę o wypowiedzi
- joanna1187
W 2007 ruszyła sprzedaż mieszkań w W1. Oddawanie lokali do użytku rozpoczęło się dopiero w połowie 2009 roku. Moim zdaniem nie ma tu żadnego feleru. Mieszkam tu od pół roku, wszystkie dokumenty uregulowane. Nawet odpowiada mi ten brak tłoku 
A serio - być może właśnie z powodu za wysokich cen, zwłaszcza w porównaniu do konkurencji.
A serio - być może właśnie z powodu za wysokich cen, zwłaszcza w porównaniu do konkurencji.
- jacor
Witam no to mnie trochę uspokoiłeś, mnie tez się bardzo tam podoba, wpłaciłam deweloperowi zaiiczkę i czekam na decyzję z banku ale już tak długo że powoli tracę cierpliwość nie wiem jak to się skończy chociaż ciągle ufam że dobrze . Mam jeszcze nadzieję, że deweloper okaże się ,,elastyczny" i nie będzie kazał sobie płacić odsetek karnych, gdyby bank się nie wyrobił w terminie a może można jakiś aneks do umowy napisać o wydłużenie czasu proszę o poradę pozdrawiam serdecznie
- joanna1187
Nie trzeba aneksu. Wystarczy ich oświadczenie (koniecznie na piśmie) ze zgodą na opóźnienie wpłaty pierwszej raty. Przećwiczone 
- jacor
Witam juz mi ręce opadają z tymi bankami, juz ponad miesiąc nie mam wiadomości co z kredytem czt dostanę czy też będzie odmowa, miał ktoś podobną sytuację z bankami nordea, db nord i dojcze, nie wiem może powinnam złożyc dokumenty jeszcze do innego banku ileż mozna czekać, może mi ktoś coś poradzi, mam ok 17 dni czasu do podpisania umowy ostatecznej a tu cisza już tracę cierpliwość pozdrawiam
- joanna1187
Witam jestem już właścicielem mieszkanka teraz tylko je ładnie wykończyć i można mieszkać. Szukam dobrej sprawdzonej firmy która podjęła by się tego zadania. Co sądzicie o redNet, może komuś wykańczali mieszkanie. Bardzo proszę
o opinie pozdrawiam serdecznie
- joanna1187
Witam jestem już właścicielem mieszkanka teraz tylko je ładnie wykończyć i można mieszkać. Szukam dobrej sprawdzonej firmy która podjęła by się tego zadania. Co sądzicie o redNet, może komuś wykańczali mieszkanie. Bardzo proszę
o opinie pozdrawiam serdecznie
- joanna1187
Na forum W1 niestety mało kto odpowiada , jak przeglądam fora innych inwestycji aż kipi od nowych postów i wypowiedzi na naszym forum ciszszsza
- joanna1187
joanna1187 pisze:Witam jestem już właścicielem mieszkanka teraz tylko je ładnie wykończyć i można mieszkać. Szukam dobrej sprawdzonej firmy która podjęła by się tego zadania. Co sądzicie o redNet, może komuś wykańczali mieszkanie. Bardzo proszęo opinie pozdrawiam serdecznie
Polecam www.creativeliving.pl Jesteśmy na Wilanowie!
"weniger ist mehr"
-
idcons
Osobiście, to po wejściu na waszą stronę internetową nie zamówiłbym projektu u Was 
zmieńcie serwis żeby nie wyglądał jak z lat 90-tych ...
zmieńcie serwis żeby nie wyglądał jak z lat 90-tych ...
-
azjia
idcons pisze:Polecam http://www.creativeliving.pl Jesteśmy na Wilanowie!
Jak byście byli w Wilanowie to może by pomogło
- maik
- Osiedle/Inwestycja: Wilanów Zawady
• Strona 1 z 1