Temat: Ogłoszenia Zarządcy
• Strona 1 z 1
Ogłoszenia Zarządcy
czy Wy w ogóle macie jakikolwiek elektroniczny kontakt z Zarządcą/Administratorem?
-
Pohor
- admin
Re: Ogłoszenia Zarządcy
wilanow@lemmonhouse.pl lub biuro@lemmonhouse.pl
http://www.lemmonhouse.pl/kontakt/biuro-wilanow.html
Chyba jeszcze nie wiedza o tym podforum lub nie założyli konta...
Pohor, jako Admin forum, możesz wysłać do nich zaproszenie i przypisać ich konto do moderacji tego działu?
http://www.lemmonhouse.pl/kontakt/biuro-wilanow.html
Chyba jeszcze nie wiedza o tym podforum lub nie założyli konta...
Pohor, jako Admin forum, możesz wysłać do nich zaproszenie i przypisać ich konto do moderacji tego działu?
- Gringo
tak
porozmawiam z nimi
na razie będzie sukcesem, jak zechcą tu zamieszczać swoje ogłoszenia - to nie jest ich obowiązek tylko dobra wola; chociaż sporo zależy od Was, mieszkańców
Ja pytałem troszeczkę w innym kontekście - Czy Lemmon w jakikolwiek sposób powiadamia Was elektronicznie o swoich ogłoszeniach? czy tylko poprzez rozwieszanie papierowych ogłoszeń ?
porozmawiam z nimi
na razie będzie sukcesem, jak zechcą tu zamieszczać swoje ogłoszenia - to nie jest ich obowiązek tylko dobra wola; chociaż sporo zależy od Was, mieszkańców
Ja pytałem troszeczkę w innym kontekście - Czy Lemmon w jakikolwiek sposób powiadamia Was elektronicznie o swoich ogłoszeniach? czy tylko poprzez rozwieszanie papierowych ogłoszeń ?
-
Pohor
- admin
Witam
Jestem osobą z nowowybranego zarządu wspólnoty Aura Park- "B". Uprzejmie proszę o kontakt osoby z zarządu etapu A. Najlepiej na maila: veegoo@tlen.pl
pozdrawiam
Tomasz
Jestem osobą z nowowybranego zarządu wspólnoty Aura Park- "B". Uprzejmie proszę o kontakt osoby z zarządu etapu A. Najlepiej na maila: veegoo@tlen.pl
pozdrawiam
Tomasz
- Veegoo
• Strona 1 z 1